Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Købet - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Købet

Når alle valg er foretaget, man har undersøgt marked, læst en masse test og er klar til at købe skal man finde ud af hvor det skal være.

Mange idag går direkte online, søger den billigeste pris, men dette er måske ikke den optimale løsning for alle brugere.

Fysiske butikker:
Der findes i de fleste store byer ofte en hel række kamera butikker, hvor nogle af dem kan være:

– Japan Photo
– Click
– PhotoCare
– Osv.

Det kan for rigtig mange være en super god ide at besøge en fysisk butik, både for rådgivningen men især for at få nogle af dem i hænderne.

Det kan være at det Sony du kiggede på online ikke var super godt at holde på for dig, eller du måske følte at spejlrefleks var for stort at slæbe rundt på. Rådgivningen i disse butikker har jeg selv oplevet som meget svingende, og vil anbefale at kigge på kamera forums og spørge hvem de anbefaler i byen tæt på dig.

Et sted jeg dog kan anbefale at kigge er “Elgiganten Megastore” der ligger ude i City syd Ålborg, kan også ske de har samme udvalg andre steder i landet. Deres rådgivning har jeg oplevet som meget svingende, men deres udvalg er kæmpe stort kontra stort set alle andre steder.

De har alt fra spejlrefleks, system kamera samt kompakt kamera fra alle større producenter, og derudover også objektiver, stativer og lign tilbehør. Så vil man ud og sammenligne modeller og holde flest muligt i hånden vil jeg kigge forbi deres butik til hver en tid.

Det er dog altid en god ide at kontrollere hvordan priserne ligger generelt inden noget køb overhoved, for at vurdere om et tilbud nu er så godt som det lyder til. Til dette benytter jeg selv Pricerunner.dk som du kan finde på linket nedenfor.

PriceRunner