Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Kamera Taske - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Kamera Taske

En kamera taske kan alt efter hvilket type kamera man vælger være et yderst vigtigt stykke tilbehør.

Til mit eget kompakt kamera har jeg ikke en taske, men kun en rem til at tage rundt om håndleddet, og for mig fungere det helt fint. Vil dog stadig anbefale at købe en taske, alene for at passe på mod skrammer på huset eller skærmen.

LoweproStørrelsen på et kompakt kamera variere ikke enormt, og man kan finde meget billige standard poser der passer til langt de fleste, og her kan alle være med prismæssigt.

Ejer man et lidt større kamera som sit spejlrefleks, så vil jeg ikke undvære en taske af ordentlig kvalitet, har selv været rigtig glad for Lowopro. Det kan være svært at anbefale en taske der passer til alle, for igen er det vigtigt at kende sig behov og krav, måske det er nødvendigt med 2 tasker.

Min egen er en skulder taske hvor der er plads til kamera med objektiv monteret + der er plads til et ekstra objektiv i begge sider + tilbehør, og for mig er det alt rigeligt. Den er nem lige at smide over ens skulder når man skal videre, og på de turer jeg har været på er den rimelig komfortabel.

Skal man ud på en rejse hvor man kommer til at gå lange turer, havde jeg selv overvejet en ordentlig rygsæk, der vil være mere behagelig at gå rundt med. Man får vægten fordelt over begge ens skuldre, og på en lang tur hvor man måske har flere objektiver med, vil dette komme til at gøre en ret stor forskel i hvor behageligt det bliver for en.

button(7)

Populære køb:

Hvis du ikke helt ved i hvilken retning du skal kigge, er dette her nogle af de populære køb og kan måske være til inspiration for dig:

LOWEPRO PRO RUNNER 200 AW

button(7)

 

Manfrotto Stile Skuldertaske

button(7)

LOWEPRO TOPLOADER ZOOM 45 AWbutton(7)