Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
System kamera - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

System kamera

Et system kamera er relativt ”nyt” på marked, og er det sidste stykke tid for alvor begyndt at vise hvad der er muligt inden for disse rammer – Disse er også kendt som spejlløse kameraer.

Man får det kompakte design på huset som vi kender fra de fleste kompakt kameraer, og på samme tid beholder muligheden for at skifte objektiv som på ens spejlrefleks + en stor billed sensor.

Dette er for mange en yderst spændende kombination, og billede kvaliteten de begynder at kunne fremvise nærmer sig den der engang kun tilhørte spejlrefleks klassen.

Sony A5000(Overstående billed viser et Sony A5000 der kan købes her)

Alt efter hvilken objektiv der er monteret skal man ikke forvente at kunne have dem i bukselommen, men størrelsen er stadig væsentlig under et spejlrefleks, og man kan få meget små tasker hvor det kan være i og en lidt større jakkelomme kan også rumme dem.

Man har mulighed for at indstille stort set alt manuelt på et system kamera, dette giver virkelig mulighed for at lege hvis det er blevet en hobby at tage billeder.

En af ulemperne ved dette ”nye” marked er at der ikke er et kæmpe udvalg af forskellige objektiver til dem, men mange producenter priotere denne klasse ganske højt, og udvalget vokser hele tiden for objektiver.

button(6)