Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Spejlrefleks - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Spejlrefleks

Toppen af kransekagen skal bestemt ikke glemmes, og her er der virkelig mulighed for at udfordre både ens talent samt bank konto.

Et spejlrefleks er i sin naturlige udformning ret stort, men det giver et rigtig godt greb når der skal tages billeder, og man har sine justerings muligheder lige ved fingrene.

Mit eget Sony A200 havde ikke mulighed for at optage film, men i dag kan stort set alle nye spejlrefleks klare at optage i HD kvalitet, så denne begrænsning der var tidligere er ikke længere til stede ved de nye modeller.

Ved et spejlrefleks får man virkelig fri mulighed for at indstille og justere sig ind på det helt rigtige billede, og med en hastighed der kan fange selv de små børn der løber ude i haven.

Canon 70D(Overstående billed viser et Canon 70D der kan købes her)

Der findes et kæmpe marked inden for objektiver fra mange producenter, og en fordel er at man ofte kan bruge selv gamle objektiver grundet monterings systemet er bibeholdt.

En anden fordel er også at de lige præcis har været på marked længe, hvilket tydeligt kan ses på brugt marked, hvor man virkelig kan spare mange penge på et brugt objektiv eller spejlrefleks.

Har selv en taske hvor mit A200 ligger monteret med et 18-55 objektiv, og så har jeg ellers også mit 55-200 objektiv liggende deri sammen med lidt forskellige tilbehør. Alt dette fylder selvfølgelig, så ønsker man noget der kan være i lommen, er dette bestemt ikke retningen at kigge.

Det er dog en fornøjelse at tage billeder med, og man kan nemt blive så bidt af det at ens konto kan tømmes med lynets hast hvis man ikke passer på.

button(6)