Din foretrukne kamera side!

Sony QX – Nyt navn + billeder


De helt ny Sony QX objektiver med indbygget sensor ser ud til at få navnet “Smart Shot”, og der er nye lækre billeder ude.

QX_1

Lanceringen for Sony QX rykker nærmere, og der kommer både flere billeder samt information ud omkring dem – Lad os se lidt på det nyeste der er kommet ud.

Som der overstående billedet viser de ikke komme ud i en sort farve, men også en lækker hvid/guld kombination – Personligt syntes jeg det ser ret godt ud, og rigtig fedt at se andet end kun sort.

QX_2For dem som ikke har set hvad dette nye produkt er fra Sony, har Kameravalg.dk tidligere skrevet omkring dem her samt her.

Der er tale om et objektiv hvor billedet sensoren sidder i selve objektivet og man har altså ikke noget hus længere. Man benytter sin telefon eller tablet som skærm, samt til at styre alle funktioner, hvor at Wifi samt NFC søger for den trådløse forbindelse.

Tidligere har de gået under navnet Sony QX, men det er nu kommet frem at de vil komme til at hedde “Smart Shot” – Dette skulle være en kombination af smartphone samt powershot.

QX_3

Man kommer både til at kunne benytte iOS samt Android produkter til at kontrollere med, og ens billeder vil blive gemt både på ens telefon/tablet samt den indbygget hukommelse.

Sony QX10 vil benytte samme 18 Megapixel sensor samt objektiv som Sony WX150, og vil komme til at koste ~250 Dollars. Personligt ser jeg QX100 som mest spændende, eftersom at det er udstyret med både sensor og objektiv der også sidder i det lækre Sony RX100M2, så her burde der virkelig blive tale om nogle lækre billeder. Prisen for QX100 skulle ende på ~450 Dollars, hvilket er en del mindre end hvad RX100M2 koster, så det kunne blive rigtig spændende til prisen.

Dette er en helt ny produkt type inden for kamera verdenen der bestemt har potentiale.

button(8)

Kilde. Sonyalpharumors.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363