Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Sony A3000 - System kamera med spejlrefleks hus.
Din foretrukne kamera side!

Sony A3000 – System kamera med spejlrefleks hus.


Det andet system kamera som Sony har lanceret idag, er Sony A3000 hvor huset er formet som vi kender det fra et spejlrefleks.

 

A3000_1

Selvom det er udformet som et spejlrefleks, er det måske mere naturligt at sammenligne det med et super zoom kamera, dels grundet at knapperne sidder lidt tæt samt grebet ikke er det største.

Sensoren er en ny 20.1 Megapixel CMOS sensor der har samme størrelse som NEX modellerne, hvilket de fleste nok vil se som en ganske fin ting.

 

Sony A3000_2

På bagsiden finder man en 3″ skærm der dog ikke kan vippes, men dette er også en model der henvender sig til entry level, hvilket prisen vi skal se på længere nede også tydeligt afspejler.

Ellers har det en indbygget flash, elektrisk søger samt mulighed for at montere flash, hvilket jeg syntes er ret lækkert når huset har denne størrelse.

Prisen er opgivet til 399 Dollars for huset samt et 18-55mm objektiv, og til denne pris ser det bestemt spændende ud og nok skal fange en del brugere – Engadget har haft fingre i Sony A3000, og lagt denne film op.

button(8)

Kilde. Dpreview.com 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *