Din foretrukne kamera side!

Snapzoom – Mangler din mobil zoom ?


Med de nye mobiler på markedet er kamera delen efterhånden blevet forbedret en del, men zoom er noget de fleste mangler i høj grad – Så hvad hvis man kunne bruge sin kiffert som objektiv, dette sørger Snapzoom for.

Snapzoom_1Snapzoom er en adapter der tillader at bruge stort set alle mobiler, og koble disse til ens kikkert, teleskop eller endda mikroskop og få det zoom som ens telefon altid har manglet.

Projektet er blevet støttet inde på Kickstarter.com og deres mål på 55.000 Dollars har de nået og er næsten allerede oppe på det dobbelte så produktionen er sikret.  Man låser ganske enkelt sin mobil fast ved hjælp af en nem skrue, og så er man ellers klar til at benytte sin kikkert til objektiv.

Snapzoom_2Det overstående billedet af månen er taget ved hjælp af en Iphone 5 spændt fast til et teleskop med Snapzoom, og man må sige at det giver nogle spændende muligheder med ens telefon pludselig.

Ønsker man at læse mere omkring projektet og bestille din egen Snapzoom kan det gøres inde på Kickstarter.com eller ved at klikke på kilden.

Kilde. Kickstarter.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363