Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
SAMSUNG NX2000 + S3 Mini - Super pakke tilbud - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

SAMSUNG NX2000 + S3 Mini – Super pakke tilbud


Dustinhome.dk kører for tiden et super godt tilbud på Samsung NX2000 der er pakket sammen med en Samsung S3 Mini telefon.

NX2000+S3_1Samsung NX2000 er et lækkert system kamera med en stor APS-C sensor som man finder i langt de fleste spejlrefleks kameraer, og er på 20,3 Megapixel.

Dette kamere er pt på tilbud hos Dustinhome.dk hvor der følger en Samsung S3 Mini med til kun 3.699 kr – Kameraet alene koster mere andre steder, og selv på tilbud ligger S3 Mini på 1000 kr, så der er bestemt noget at spare.

 

NX2000+S3_3Skærmen på Samsung NX2000 er på hele 3,7″ og er den største inden for denne klasse kameraer – Det er en WVGA touch skærm og man har mulighed for at hente Apps samt styre alt med fine fingre, præcis som man kender det fra mobilen.

Der er indbygget NFC samt Wifi hvor det er muligt at bruge ens mobil som udløser, sende billeder automatisk til ens telefon, eller direkte til backup i skyen eller hvor man ønsker.

NX2000+S3_2Det medfølgende objektiv er et kompakt 20-50mm F/3.5-5.6, og selvom der ikke er indbygget blitz, medfølger der en i dette tilbud klar til at montere så der intet mangler.

Mobilen er som nævnt Samsung S3 Mini der har en 4″ skærm, Android 4,1, 1 Ghz Dual Core, 5 Megapixel kamera og alt hvad en moderne mobil ellers indeholder.

Prisen på kameraet alene er den billigeste på både Edbpriser.dk samt Pricerunner.dk og at man får en lækker mobil med i købet gør bestemt dette tilbud attraktivt.

Ønsker man at læse en test omkring Samsung NX2000 har Photographyblog.com lavet en der kan læses her, hvor det modtager deres “Highly Recommended” anbefaling.

Kilde: Dustinhome.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *