Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Samsung Galaxy S5 Zoom - Lækket detaljer - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Samsung Galaxy S5 Zoom – Lækket detaljer


Dengang Samsung S4 Zoom kom på markedet, var det verdens første mobil til at få 10x optisk zoom, og nu ser det ud til at efterfølgeren er på vej, nemlig Samsung Galaxy S5 Zoom.

S4zoom_1

(Billederne i denne nyhed er af Samsung S4 Zoom, eftersom der ikke er billeder ude af S5 Zoom endnu)

Vi starter med at se på de primære specifikationer, hvor at der ser ud til virkelig at komme fart på med CPU`en, samt den fysiske størrelse også vokser.

  • Android 4.4.2
  • 1280 x 720, 4.8″
  • 6 Kernet CPU – 1300MHz (Cortex A15 – ARMv7)
  • 2GB Ram
  • 2 MP Front kamera
  • 19 MP Primær kamera

Den fysiske størrelse er altså vokset en del, hvor det nu er en 4.8″ skærm kontra 4,3″ som Samsung S4 zoom havde. Udover størrelsen har CPU også fået en kraftig opgradering, hvor man er gået fra en 1.5 Ghz Dual Core, til nu at benytte en Hexa Core på 1300 Mhz (6 Kernet)

S4zoom_2Kamera delen er trods alt en primær del af denne telefon, og det er “vokset” fra 16 Megapixel til 19 Megapixel i Samsung S5 Zoom. Der er intet nævnt omkring størrelsen på sensoren, men kunne forestille mig at de benytter den samme  1/2.3″ CMOS som S4 Zoom gjorde, men dette er der altså ikke sikkerhed for endnu.

I forhold til den nye Samsung Galaxy S5 ser det dog ikke ud til at S5 Zoom får mulighed for at filme i 4k kvalitet, men må “nøjes” med 1080p, hvilket stadig er rigeligt til de fleste.

På nuværende tidspunkt er der heller ikke information omkring objektiv delen, så man kunne forestille sig det bliver den samme 10x optisk zoom med f/3.1 – f/6.3 som den nye model også får.

Ønsker du ikke at vente på Samsung S5 Zoom, kan den “gamle” Samsung S4 Zoom stadig købes, og koster 2400 kr på nuværende tidspunkt.

Kilde. Cnet.com.au

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *