Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Pocket-lint tester Pentax K-3 - Et kig værd. - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Pocket-lint tester Pentax K-3 – Et kig værd.


Pentax er ikke noget stort kamera mærke herhjemme, men derfor er de bestemt at kig værd og Pocket-lint har testet Pentax K-3. K3_2

Pentax K-3 er et highend APS-C kamera, og selvom det ikke er kendt herhjemme er det klar til at tage kampen op med Canon 70D samt Nikon D7100 der er nogle af konkurenterne – De primære specifikationer er:

 • 24.4 megapixel APS-C CMOS sensor
 • Sensor-shift image stabilization with rotational compensation
 • Anti-aliasing ’simulator’ (camera has no optical low-pass filter)
 • SAFOX 11 TTL autofocus system (27-point, 25 of which are cross-type)
 • 3.2-inch LCD with 3:2 aspect ratio and 1.037k dots
 • Pentaprism optical viewfinder with 0.95x magnification, 100% coverage
 • 8.3 fps continuous shooting
 • 1920 x 1080 video recording (60i, 30p, 24p)
 • Dual SD card slots
 • Headphone, microphone ports
 • USB 3.0 support

Sensoren er på hele 24,4 Megapixel som højest sandsynlig er den samme man finder i Sony A77 eftersom at det er Sony der levere sensorer til Pentax. Der kan tages billeder med op til 8.3 billeder i sekundet, og det har ikke kun mulighed for Full HD film, men kan også optage 4k sekvenser (3840×2160 pixel).

K3_3

Pentax er kendt for at lave nogle holdbare og vejrforseglet huse, og K3 er bestemt ikke en undtagelse. Kernen der indeholder de primære komponenter er lavet af rustfri stål, de udvendige dele af huset i magnesium og sammen med 92 tætninger, kan dette kamera klare regn, snestorm samt sand uden problemer.

En anden ting som viser at dette kamera hører til i high-end segmentet, er muligheden for 2 SD kort på samme tid. Det giver mulighed for at kopiere ens data, have dobbelt lager hukommelse, eller gemme .jpg samt .raw billeder på hvert sit kort.

K3_1Selvom det ikke er et af de store kendte mærker, er der altså virkelig virkelig tale om et kamera i top klassen, der især skiller sig ud ved at kunne holde til stort set alt med det robuste hus, samt en ISO ydelse der også ligger i toppen – De afsluttende ord fra Pocket-lint fortæller tingene meget godt:

But it’s not a price that comes at the expense of build or function. Nope, Pentax has got everything nailed down and it all works wonderfully.

Prisen starter på omkring 8700 kr for huset alene hvilket er i den høje ende, men der er også tage om et high-end kamera, der er bygget som en kampvogn.

button(9)

Læs hele testen ved at klikke på kilden, for leder du efter et robust kamera med god ISO ydelse kunne dette være et godt bud.

Kilde. Pocket-lint.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *