Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Panasonic FZ1000 - Info + forudbestilling klar - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Panasonic FZ1000 – Info + forudbestilling klar


Det helt nye Panasonic FZ1000 er allerede klar til forudbestilling, samt mere information er kommet frem.

PanasonicFZ1000_1Vi omtalte det helt nye superzoom kamera i denne artikel her, og vi kigger til at starte med på specifikationerne igen:

– 20 Megapixel 1″ MOS sensor
– Film i 4k kvalitet / 100Mbps
– 25–400 mm F2.8 – F4.0 objektiv
– OLED viewfinder / NFC samt Wifi

Det er ifølge flere sider den samme 1″ Sensor der også findes i det nye Sony RX100M3, hvilket ikke findes meget bedre på markedet overhoved.

Panasonic har også gjort det muligt at optage film i 4k kvalitet hvilket RX100M3 ikke er i stand til, dette kan nok hænge sammen med mulighed for bedre køling i det større hus.
PanasonicFZ1000_2

Som overstående billede viser, kan skærmen på Panasonic FZ1000 roteres stort set frit rundt, og ellers har man en OLED elektronik søger.

VENUS billedprocessoren er den samme man finder i deres Panasonic GH4, og man får også 5 akslet billedstabilisering indbygget i huset.

Amatur Photographer er nogle af dem der har haft fingre i det nye Panasonic FZ1000, og man kan se nogle af de primære funktioner.

En af de mest spændende ting er at det har samme autofokus system, man finder i det spejlløse Panasonic GH4.

Dette AF system er kendt som et af de hurtigeste på markedet, og tegner til kun at gøre Panasonic FZ1000 endnu mere lækkert.

Film kvaliteten kan ses på nedenstående film, hvor man lige skal huske at vælge at se den som 4k kvalitet.

Panasonic FZ1000 tegner virkelig til at blive et kamera i absolut top klassen, og hvis størrelsen ikke genere, får man et all in one kamera der kan følge med stort set alt.

Det er allerede klar til forudbestilling herhjemme ved Dustinhome.dk, og selvom prisen er 7000 kr får man også RIGTIG meget kamera for pengene.

button(9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *