Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Panasonic DMC-LX100 - Stor sensor og 4k - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Panasonic DMC-LX100 – Stor sensor og 4k


Med Panasonic DMC-LX100 har markedet fået et kompakt kamera med stor sensor, lysstærkt objektiv samt mulighed for at filme i 4k kvalitet – Hvad har du mere brug for ?

Panasonic DMC-LX100-1Selvom det næppe kan være i en lille bukselomme, er Panasonic DMC-LX100 stadig ret kompakt især når man begynder at se på hvad det faktisk indeholder. De har nemlig udstyret det med en 4/3 sensor der er imponerende stor i denne klasse kamera, og resten af specifikationerne er imponerende:

– 16 Megapixel 4/3 sensor
– ISO 200-25600 (expands to 100-25600)
– 24–75 mm F1.7 – F2.8 objektiv
– 11.0 fps
– Indbygget Wifi + NFC
– 4K film optagelse ved 30 fps
– Touch skærm + elektronisk søger

Panasonic DMC-LX100-2Udover den store sensor der skulle stamme fra Panasonic DMC-GX7, så er Lecia objektivet bestemt også værd at kigge nærmere på. Der er udviklet et nyt Leica 24–75 mm F1.7 – F2.8 objektiv, så den store sensor også har et lysstærkt objektiv, og det ligner en kombination der kan levere top kvalitet billeder.

På bagsiden har man en 3″ touch skærm der desværre ikke kan vippes, en feature jeg personligt virkelig gerne vil have set. Oppe i højre hjørne har de dog givet os en lækker stor elektronisk søger, en ting der vil gøre rigtig mange glade hvis man kommer fra fx et spejlrefleks.

Panasonic DMC-LX100-3

På toppen af Panasonic DMC-LX100 har man ikke bare en række kontrol hjul til de manuelle instillinger, men man finder også en hotshoe. Der er desværre ikke blevet plads til en indbygget flash nemlig, men der medfølger en lille ekstern flash som overstående billede viser, hvilket bestemt er godt at se følge med.

Selvom de færeste af os har et fjernsyn der kan vise den imponerende 4k film kvalitet det kan optage med, er det en feature mange stadig vil kunne få glæde af. Grundet den store opløsning er det nemlig muligt at tage enkelte billeder ud af optagelserne på 8 megapixel, og dette åbner virkelig nogle muligheder.

Med Panasonic DMC-LX100 har vi virkelig fået et lille kamera der har alt fra en stor sensor, lysstærkt objektiv, elektronisk søger til 4k film optagelse – Dette skal helt sikkert nok levere alt hvad langt de fleste nogensinde får brug for, i en kvalitet der kan følge med det meste.

Kilde. Dpreview.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *