Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Panasonic DMC-GM5 - Nu med EVF - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Panasonic DMC-GM5 – Nu med EVF


Er du på jagt efter et kompakt system kamera med indbygget søger, så er Panasonic DMC-GM5 måske præcis hvad du har ledt efter.

Panasonic DMC-GM5-1Panasonic DMC-GM5 minder utrolig meget om deres Panasonic GM1 både i størrelse samt opbygning og specifikationer, hvor man dog har nogle store forskelle.

– 16MP m4/3 sensor
– Venus Engine billed processer
– ISO 200-25600 (expands to 100-25600)
– 3″ touch LCD skærm
– Elektronisk søger
– 5.8 bileder i sekundet
– Indbygget NFC + Wifi

Panasonic DMC-GM5-2Som det ses på bagsiden er den helt store forskel til GM1, den indbygget elektroniske søger man finder oppe i højre hjørne. Størrelsen er ikke blevet væsentlig større, og man har derfor et yderst kompakt system kamera med søger, en virkelig potent lille pakke.

Der er ikke blevet plads til en indbygget flash, men det vil dog blive solgt med en lille ekstern flash til montering på hotshoen (GN7).

Er man vild med at have et system kamera der kan være i jakke lommen og ikke vil undvære at have en søger, så kan Panasonic DMC-GM5 være det perfekte match til dig.

Kilde. Dpreview.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *