Din foretrukne kamera side!

Panasonic DMC-GF6 og DMC TZ60 tilbud


Dustinhome.dk holder “Weekend Rush”, og især på det spejlløse Panasonic DMC-GF6 er der gode penge at spare.

Panasonic DMC-GF6_1Panasonic DMC-GF6 blev lanceret sidste år, og er et yderst lille spejlløst system kamera, der bygger på en 16 Megapixel Four Thirds sensor.

Billed processoren er den samme Venus som sidder i Panasonic GH3, der var topmodellen indtil at GH4 for nyligt blev lanceret, der kan filme i 4k. Det har en indbygget flash, og med både Wifi samt NFC mangler det altså ikke noget iforhold til nyere modeller på dette område.

Panasonic DMC-GF6_2Skærmen på bagsiden kan vippes 180 Grader så der kan tages billeder af sig selv, og derudover er det også en touch skærm. Det har derudover 19 indbygget effekt filtre til sine billeder, så ønsker man et kompakt hybrid kamera der har alle moderne features, er dette bestemt et rigtig spændende kamera.

Med det lille 14-42mm objektiv, taske samt hukommelses kort er man helt klar, og til 2599 kr, kan stort set alle være med – Rigtig lækkert tilbud med 26% besparelse.

Ønsker man et læse en test har Photographyblog.com testet det, hvor det får “Highly Recommended” – Læs testen her.

 

Panasonic DMC-TZ60_1

 

Det næste vi skal kigge på er det nye Panasonic DMC-TZ60 der er et kompakt zoom kamera.  Sensoren er en 1/2.3″ på 18.1 Megapixel, men det helt store salgs argument er nok det store 30x optisk zoom, i et meget kompakt hus.

Man kan tage op til 10 billeder i sekundet, og med mulighed for at gemme i .Raw format har man rig mulighed for efterbehandling af sine billeder.

Panasonic DMC-TZ60_2Features mangler Panasonic DMC-TZ60 bestemt ikke, og det er ikke kun udstyret med Wifi samt NFC, men også med GPS så du kan se hvor dine billeder er taget henne.

Der er også blevet plads til en viewfinder (Søger) oppe i øverste venstre hjørne på det nye TZ60, hvor man dog næppe skal forvente samme størrelse som ens spejlrefleks.

Så ønsker man sig et kompakt rejse kamera med stort zoom område og alverdens features vil Panasonic TZ60 være et godt sted at kigge – Prisen er 2799 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *