Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
OnePlus One - Billig 4k kamera mobil - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

OnePlus One – Billig 4k kamera mobil


OnePlus er et helt nyt selvskab og deres første mobil hedder ganske enkelt OnePlus One, der giver mulighed til 4k film optagelse, til en utrolig lav pris.

OnePlusOne_1Selvom der er tale om en helt ny producent, er der tale om en top mobil der skal tage kampen op med de helt store, til en utrolig lav pris.

De primære specifikationer:

  • 8.9 mm tynd
  • CyanogenMod 11S (Android 4.4)
  • Qualcomm Snapdragon 801 (2,5GHz quad-core)
  • 3GB Ram samt 3.100 mAh batteri
  • 5,5 tommer skærm med 1920 x 1080 opløsning
  • 13 megapixel kamera med F2.0 objektiv
  • 4k film optagelse
  • 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC

OnePlusOne_2Når man ser på specifikationerne ligner det enhver ny topmodel, hvor især at muligheden for at filme i 4k kvalitet er noget der kun ses i fx SONY XPERIA Z2. Prisen på OnePlus One vil dog kun være det halve af en Sony Z2, så det ser virkelig spændende ud.

Det er udstyret med et 13 Megapixel kamera der benytter en Sony sensor, der er kombineret med et F2.0 objektiv. Der er allerede en bruger der både har lagt billeder og 4k film op, hvor alle eksempler kan ses her.

OnePlusOne_3

OnePlusOne_4

OnePlusOne_5

OnePlus One vil koste 2100 kr for 16GB modellen og 2399 kr for 32GB modellen, og med disse priser skal det bestemt nok gå hen og blive et hit.

Kilde. Connect.dpreview.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *