Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Olympus Tought TG-850 - Vandtæt og med vippe skærm - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Olympus Tought TG-850 – Vandtæt og med vippe skærm


Ønsker man sig et kamera der kan holde til lidt af det hele samt en tur under vandet, er det nye Olympus Tought TG-850 bestemt et kig værd.

TG-850_1Olympus Tought serien er bygget til at kunne holde til det meste, så om man er dykker eller klatre kan dette være et kamera man skal kigge nærmere på – Det kan klare:

  • Vandtæt ned til 10 meter
  • Kan klare 100 kg belastning
  • Håndtere ned til -10 grader
  • Klare fald fra 2.1 meters højde

Disse ting vil slå langt de fleste almindelige kameraer ihjel, hvor især det vandtætte element ned til 10 meter, er nok til de fleste der vil tage et billedet fra ens ferie under vandet.

TG-850_2Sensoren er på 16 Megapixel, 5x optisk zoom og med en TruePic VII billed processor der sammen kan levere hele 7.1 billeder i sekundet hvilket hører til i den høje ende .

Olympus TG-850 har som det helt nye fået en vippeskærm, hvilket faktisk er første gang vi ser dette på et vandtæt kompakt kamera, en feature jeg selv er meget glad for.

Prisen for dette kamera er lige omkring de 2000 kr, og selvom vi stadig venter på de store test, syntes jeg ikke det virker slemt for at så holdbart kamera der kan tages med på ens dykkertur.

button(9)

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *