Din foretrukne kamera side!

Olympus Tough TG-3 – Forudbestil allerede


Olympus Tough TG-3 er netop lanceret for dem der ønsker et kamera der kan holde til det hele, og det er allerede klar til forudbestilling herhjemme.

Olympus Tough TG-3_1Som navnet antyder er dette et kamera der kan holde til lidt af hvert, hvilket disse tal tydeligt viser på alle områder:

  • Vandtæt ned til 15 meter
  • Kan klare minus 10 grader
  • Modstå fald fra 2.1 meter
  • Klare stød på op til 100 kilo

Så uanset om du skal ud og dykke eller på skitur, er der med Olympus Tough TG-3 ingen undskyldning for ikke at tage billeder.

Sensoren er en 16 megapixel 1/2.3″ BSI CMOS, og TruePic VII billed processoren er fra deres OM-D serien, og giver mulighed for 5 billeder i sekundet ved fuld opløsning.

Olympus Tough TG-3_2Objektivet svaret til 25-100 mm F2.0 – F4.9 (4x optisk zoom), hvilket bestemt er et lysstærkt objektiv i denne klasse kameraer.

Med Olympus Tough TG-3 er det også muligt at tilkøbe et “Macro Light” der skrues på og sikre lys selv når man kommer helt tæt på – Det kan ses 58 sekunder inde i denne film.

Udover dette “Macro Light” kan der også tilkøbes en “Macro” samt “Tele” adapter, så man må sige at der er åbnet en lang række muligheder. Alt dette kombineret med wifi og gps er virkelig med til at gøre Olympus Tough TG-3 til et meget spændende kamera.

Det kan allerede forudbestilles herhjemme, hvor priserne starter fra under 2700 kr.

button(9)

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *