Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
OLYMPUS STYLUS 1 - En "skjult" perle ? - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

OLYMPUS STYLUS 1 – En “skjult” perle ?


Olympus Stylus 1 er ikke et kamera som er super kendt, men det er måske en “skjult” lille perle, der vil være spændende for et stort antal brugere.

OLYMPUS STYLUS 1_1

 

Stylus 1 blev lanceret i slutningen af 2013, så vi snakker altså et ret nyt produkt, der mest af alt kan kaldes et kompakt zoom kamera.

Det er udstyret med en 1/1.7” BSI CMOS sensor på 12 Megapixel, der i denne type kamera hører til blandt de største, og ofte findes i highend modeller af kompakt klassen.

Foran denne sensor sidder noget af det bedste ved dette kamera, nemlig et imponerende 24-300mm objektiv, der har F2.8 i hele zoom området, samt mulighed for at købe en adapter så man kan nå ud på imponerende 510mm med samme blænde.

Billed processoren er deres Truepic 6 der også sidder i Olympus OM-D E-M5 hvilket bestemt kun er positivt, og kan håndtere op til 7 billeder i sekundet.

OLYMPUS STYLUS  1_2Selvom opbygningen minder rigtig meget om deres OM-D serien bare gjort en mindre, og man har også 2 kontrol hjul i toppen til sine indstillinger, hvilket rigtig mange vil finde lækkert.

På bagsiden ses en 3″ touch skærm der også kan vippes når der skal tages billeder i besværlige vinklet eller situationer. Udover dette har det også en elektrisk søger der næsten er identisk til OM-D E-M5 og har 100% dækning af ens motiv.

Så vi har altså samlet et rigtig stort zoom område med en fast lav blænde, touch skærm der kan vippe, lækker søger, wifi og meget mere et rigtig kompakt design.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Overstående billedet er taget helt ude på de 300mm, ved ISO125 – Flere smukke billeder af Robin Wong med Stylus i kan ses her)

Selvom det ikke har en stor sensor som ens spejlrefleks er det stadig muligt at opnå rigtig fremragende billeder, hvilket Robin Wong viser i hans test, der kan læses her.

Syntes personligt at Olympus har lavet et super kamera der vil passe til rigtig mange folk der ønsker høj kvalitet, nye features og stort zoom område i en lille pakke. Man får ikke en spejlrefleks sensor, men ser man på hele pakken samlet, samt en pris hvor mange kan være med, er dette kamera bestemt et kig eller to værd.

button(9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *