Din foretrukne kamera side!

Olympus OM-D E-M10 lanceret + dk priser


Olympus har netop lanceret deres nye OM-D E-M10 system kamera, der låner mange ting fra de større modeller, men rent prismæssigt bliver en del lavere.

E-M10_1Nogle af de mest roste system kamera`er på markedet er OM-D serien fra Olympus, hvor at både EM-5 og EM-1 klarer sig super godt i test. Priserne på disse starter dog fra omkring 7000 kr, og det er her at det nye E-M10 skal gøre det muligt for flere at få et OM-D kamera til billigere penge.

Sensoren på 16 Megapixel (4/3” CMOS) er lånt fra EM-5 og sammen med TruePic VII processoren der også sidder i topmodellen E-M1 er det i stand til at levere op til 8 billeder i sekundet.

E-M10_2Skærmen på 3″ har både touch samt også kan vippes, en feature jeg selv finder meget behagelig at have tilrådighed, hvilket man også ser ofte idag. Selvom det er fysisk mindre end de nuværende OM-D modeller har det stadig søger (viewfinder), samt at huset også er lavet i magnesium, dog er det ikke vejrforseglet men dette afspejler sig også i prisen.

E-M10_3

Præcis som de større modeller er der også 3 hjul på toppen af huset til hurtigt at navigere samt ændre sine indstillinger, en ting de mere erfarne brugere absolut vil finde lækkert når tingene skal gå hurtigt.

Med 3-akslet billed stabilisering, full hd film optagelse, wifi samt indbygget flash har Olympus virkelig lavet et kamera der kan tage kampen op med de fleste, og til en pris der starter på under 5000 kr med objektiv ligner det bestemt et lækkert kamera.

button(9)

Kilde. Dpreview.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363