Din foretrukne kamera side!

Olympus OM-D E-M1 – Nyt system kamera


Vi har tidligere skrevet om Olympus OM-D E-M1 her, men dette highend system kamera er nu lanceret offentligt.

Olympus E-M1_1Olympus har deres OM-D E-M5 ude som top modellen inden for system kamera, men dette nye E-M1 overtager nu tronen, og de har ikke holdt sig tilbage. Selve huset minder meget om deres E-M1, hvilke bestemt ikke er en dårlig ting.

Det er nemlig lavet ud af magnesium, og som et af de ganske få system kameraer er dette hus vejrbeskyttet samt kan klare ned til -10 grader – Allerede nu lyder det som et spejlrefleks kamera man læser om.

Olympus E-M1_2

På bagsiden finder vi en vi stor 3″ skærm der både kan betjenes gennem touch, samt det også kan vippes op eller ned for bedre at fange flere øjeblikke. Man kan også se at der er en elektrisk søger, der er på højde med Olympus VF-4 der kan monteres Olympus E-p5.

Sensoren er på 16 Megapixel og det viser sig at det ikke er den fra E-P5, men en helt ny udviklet sensor fra dem. Som en af nyhederne har den dobbelt autofokus system der har fået navnet “Dual Fast AF” der skulle være super hurtigt, samt overgå E-P5.

Olympus E-M1_3Resten af specifikationerne på dette kamera er også imponerende, og tæller 1/8000 mekanisk lukker, 10 billeder i sekundet op til 41 billeder i raw format, op til ISO 25,600 samt det også har indbygget Wifi.

Olympus OM-D E-M1 skulle komme i butikkerne midt Oktober til en pris på 1299 Pund for huset alene, samt 1949 Pund sammen med det nye 12-40mm f/2.8 objektiv.

System kamera klassen ser ud til at have fået en seriøs konkurrent.

button(9)

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363