Din foretrukne kamera side!

Nikon Coolpix S02 – Når det skal være småt


Nikon Coolpix S02 er netop blevet lanceret, og der er virkelig tale om et kompakt kamera der kan passe i alle lommer eller tasker.

Coolpix_S02_1

 

Nikon Coolpix S02 er en opgradering af sidste års S01, og der er sket en betydelig forskel når vi ser på især billed sensoren.

Sidste års model var udstyret med en 10.1 Megapixel CCD sensor, hvorimod den nye model har fået en 13 Megapixel CMOS sensor der burde give billed kvaliteten et væsentlig løft i den rigtige retning.

Dette er ikke et kamera hvor man har alverdens muligheder for at styre alt, og præcis ved denne type kamera syntes jeg det er meget passende, det er ren point and shot.

Coolpix_S02_2

 

På bagsiden er der en 2,7″ Touch skærm der stort set fylder det hele, og sammen med den nye CMOS sensor er det også muligt at optage film i Full-HD med Nikon Coolpix S02.

Det er ikke muligt at skifte batteri eller tilføje hukommelse, men for mange vil de 7,3GB indbygget plads sikkert også være rigeligt. Det kommer på markedet d. 19 September og vil få en pris på 120 Pund.

Dette kamera kan være et fint alternativ til ens mobil telefon, og det kommer bestemt ikke til at fylde tasken ud – Prisen er også lav nok til at mange børn sikkert vil elske den lille størrelse.

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>