Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Mobil kamera - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Mobil kamera

Ens mobil er i dag ikke noget man bare ringer fra, eller skriver en besked på længere. Det er i langt højere grad et multiværktøj hvor man har alt fra internet, spil, kalender og kontakt til omverdenen på. Og præcis som udviklingen af disse funktioner er gået hurtigt, så skal man heller ikke nøjes med et 2 megapixel kamera i sin mobil længere.

Et 8 megapixel kamera er slet ikke unormalt i dag, og ser vi på de store kamera modeller som Samsung Galaxy S4 Zoom, så er det udstyret med et 16 megapixel kamera, samt hele 10x zoom.

HTC One

Det nyeste og største på dette område er den nye Nokia 1020, hvor de har fået plads til et imponerende 41 megapixel kamera fra Zeiss. Dette er langt fra normalt, men det viser bare lidt hvor langt man er kommet.

Man skal dog ikke lade sig gøre blind af der står 16 Megapixel, for på den begrænset plads er der ikke plads til en ret stor sensor, og kvaliteten kommer derfor ikke i nærheden af et spejlrefleks.

Kvaliteten er for mange ganske hæderlig, og man har fordelen af nemt at kunne dele det på sin facebook eller andre socialt medier nemt, samt at en mobil har langt de fleste altid på sig.

button(6)