Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Lej et fotostudie i Århus - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Lej et fotostudie i Århus


Har du lyst til at afprøve dine evner i et fotostudie, eller måske se om denne spændende type billeder er noget for dig, så er dette måske muligheden for dig.

Skærmbillede-2013-03-07-kl.-04.30.18-1024x762Om man ønsker at tage produktbilleder eller lækre portræt billeder kræver dette ofte et fotostudie for at skabe de bedste resultater. Man kan komme langt med en lys væg og nogle lamper, men et fotostudie er bestemt i en højere klasse, og nu kan du leje et.

Dette fotostudie ligger i Århus, hvor der er plads til 7 faste lejere og måneds prisen er 1500 kr, eller 2500 kr for at leje det en hel dag hvis man ikke ønsker at være fast bruger.

Skærmbillede-2013-05-13-kl.-11.58.11-1024x768Uanset hvad man vælger er det hele klar, og eneste du stort set skal have med er dit kamera + en model, og så er du klar til at afprøve et rigtigt fotostudie med alle de fordele det indebærer.

Til din model er der et fin sminkeplads med masser af lys, og ellers er der alt inden for lys, stativer, baggrunde, effekter samt nødvendige faciliter man kan få brug for i løbet af dagen.

 1. Baggrundssystem med 2 farver, sort og hvid på betongulv.
 2. Mikroports (trådløse knaphulsmikrofoner)
 3. Teleprompter (til tablet, medbring selv tablet)
 4. Mørklægningsgardiner.
 5. 2x 1600Watt 5300 Kelvin fast-lys til video optagelse.
 6. 2x 400 Watt + 1 300 Watt flash til fotografering.
 7. Softbokse, paraplyer, Barndoors m. grid og gel, Snoots og reflektorer.
 8. Sminkebord med lys.
 9. Eget skab med lås på til opbevaring.
 10. Rulleborde til brug for udstyr, objekter, sminke el. lign.
 11. Komplet køkken med opvasker, komfur og køleskab
 12. Toilet, Gode Parkeringsmuligheder, Buslinie A4 går lige til døren.
 13. Produkttelt, Remote Triggers.
 14. Professionelle manfrottostativer.
 15. Forskellige rekvisitter. (Fliser og andre baggrunde, kunstige isterninger mv.)

Skærmbillede-2013-07-28-kl.-00.46.38Dette er en rigtig god muligheden uanset om man bare ønsker at prøve tage model billeder for en dag, eller har brug for et fast studie at tage hen hvor alt udstyret er klar til brug.

Nogle læsere der skal afprøve et fotostudie ? – Flere billeder samt information kan læses i kilden.

Kilde. Mikjaer-studios.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *