Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Gadgets - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Gadgets

Når der tages billeder eller opdages film skal det ikke altid være seriøst, og nogle gange kan man få brug for lidt mere useriøst legetøj.

Dette er et par bud på noget der vil kunne underholde folk i mange aldre, og i flere prisklasser.

DJI Phantom – Kan bære dit GoPro kamera

DJI Phantom er en drone i den seriøse klasse, hvor man virkelig får en stabil flyve platform at lege med.

dji_phantom

Den har blandt andet indbygget GPS der sikre at selvom du slipper fjernbetjeningen helt, så holder den sig stabilt i luften, en ting man ikke skal prøve med de billige modeller.

Der medfølger en holder så man kan montere sit GoPro HD2 og 3, hvilket giver mulighed for nogle unikke optagelser fra luften der ellers ikke vil være til at få selv.

Man må sige at dette stykke “legetøj” giver mulighed for en ekstra dimension med en rækkevidde på 300 meter, og det er til en pris på under 5000 kr.

Den kan købes ved danske DanDrone.dk ved at klikke her.

Parrot AR.Drone 2.0 – Når luften kalder

Denne lækre Drone fra Parrot er en 2.0 version der udover at være mere stabil end forgængeren, også har et kamera der kan filme i 1280 x 720 p.

Du kan styre den med både din Iphone, Ipad eller Android enhed, så der er chance for at alle kan være med i denne fantastiske leg.

Der er virkelig lagt op til meget sjov som overstående film viser, og selvom man giver en søn den vil man nok ende med selv at komme med ud alligevel.

Den kan købes ved danske Coolstuff.dk ved at følge nedenstående link.

Vooni V99S – Når småt er godt

Vooni V99S er et mini filmkamera, og med en kamp vægt på kun 29 gram må man sige det lever op til ordet “mini”.

Det optager med 640×480 pixel, og det har batteri nok til at kunne filme i 50 min.

mini

Der følger en lang række monterings clips med, samt selv et etui der er vandtæt hvis det skal med på en dykkertur – Størrelsen gør at næsten kun din fantasi sætter en grænse.

Lomography Negativscanner – Fremkald selv

Tiden hvor man går ned med sine film ruller og får fremkaldt er næsten uddød, men der er stadig mange der ligger inde med de gamle negativ ruller.

scanner

Med denne scanner kan du montere din Iphone eller de fleste Android enheder, og ellers bruge ens mobil kamera til at få de gamle minder direkte ind på de sociale medier – Det bliver pludselig meget nemmere at få et “Like” af barndommen nu.

Soloshot – Film dig selv automatisk

Er du ude at surfe, på crossbanen eller ude og ride kan denne smarte stander sørge for at du bliver filmet uden at der står nogle bag ens kamera.

Man tager et armbånd der, og ved hjælp af GPS Soloshot for at du ikke forsvinder fra billedet – Dog skal du holde dig under 230 km/t eftersom det er grænsen for at Soloshot kan følge med.