Din foretrukne kamera side!

Hyetis Crossbow – Smartwatch med 41 Megapixel kamera


De nye smartwatches er blevet spået en utrolig stor fremtid, men hvordan lyder det med et 41 Megapixel kamera i uret ?

Hyetis_1Når man ser et lækkert ud er det ofte schweizisk, og nu har Hyetis der ligger i Schweis præsenteret et nyt ur der bestemt er udrustet til fremtiden.

Dette nye smartwatch har fået navnet Crossbow, og det vil være i stand til at forbinde med både Android, iOS, og Windows Phone 8. Udover forbindelser som WiFi, Bluetooth, og NFC er det mest unikke ved dette ur selvfølgelig det indbygget kamera.

Hyetis_2De har formået at plads til et 41 Megapixel kamera med Carl Zeiss optik der vender frem ved kl 12, og det ligner en diode på højre side der vil fungere som flash. Det er samme antal megapixel samt optik producent som er der er i Nokia 1020, hvor man kunne tro det var samme optik der blev brugt.

Dette er ikke noget ur for alle, og det kan forudbestilles til en pris på $1,200 der svarer til over 6700 kr – Hvordan det bliver at tage billeder fra ens håndled fortæller historien intet om.

Ønsker man at kigge lidt nærmere på Smartwatches der bliver lovet en kæmpe fremtid har Sony allerede dette Android ur på markedet.

Sony_ur

Ikke helt i samme klasse, men dette har en pris på ~850 kr og har en lang række muligheder stadig, som denne film fremviser meget godt.

Ønsker man at lege med denne nye type urer allerede nu, kan Sony Smartwatch købes ved Dustinhome her:

Køb Sony Smartwatch ved Dustinhome.dk

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *