Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Hukommelses kort - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Hukommelses kort

I dag er det muligt at købe helt små hukommelses kort med 128GB hukommelse, hvilket for selv en ferie med masser af billeder bliver svært at fylde op, medmindre man virkelig filmer meget.

Derfor har langt de fleste også kun et enkelt hukommelses kort til deres kamera, for tømmer de det med jævne mellemrum, så løber de aldrig tør for plads.

Jeg er dog typen der hellere vil sikre mig, end at fortryde senere. Et hukommelses kort kan præcis som en harddisk gå i stykker, og alt efter hvor man befinder sig er det måske ikke lige muligt at fremskaffe et nyt med kort varsel.

Priserne for hukommelses kort er også meget lave nu om dage, så at have fx et 8-16GB kort til backup er noget de fleste har råd til uden større problemer, og selvom chancen er lille så kan det måske redde nogle vigtige minder en dag.

Har man et spejlrefleks kamera der kan skyde 10+ billeder i sekundet skal man dog lige sikre sig ikke at købe det langsommste på markedet, for man kan opleve at hukommelses kortet ganske enkelt ikke kan følge med ens kamera, hvilket ville være en ærgerlig måde at begrænse sig på:

Et par af de mest populære køb:

button(7)

button(8)

Tilføj Wifi til dit kamera – Eye-fi

En ting som man ser rigtig mange nye kamera serier komme med er WIFI, som jeg personligt kun tror bliver langt mere almindeligt på kamera siden fremover.

Hvis ens kamera ikke har WIFI er der dog mulighed for en del af os, ved at købe et hukommelses kort der har det indbygget.

SanDisk Eye-Fi kan købes som 4GB samt 8GB og er ganske “enkelt” et SD hukommelses kort der giver mulighed for at koble på ens trådløse hjemme netværk og overføre ens billeder uden at skulle finde kabel frem. Er selv typen der hader at skulle have unødvendige kabler liggende, så er dette muligt med dit kamera er SanDisk Eye-Fi bestemt et kig værd.

button(8)