Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Kamera Greb - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Kamera Greb

Om man holder godt ved sit kamera er en ting man ikke skal undervurdere, især hvis man har tænkt dig at gøre en hobby ud af det.

En af grundende til at jeg selv valgte mit Sony A200 kontra et tilsvarende Canon var lige præcis at jeg holdte super godt ved det. Der kan være forskel på hvor store ens hænder er, og her er der forskel på både producent samt model.

Dette er næsten umuligt at vurdere ud fra billeder, og jeg anbefaler kraftigt at tage ned i en fotobutik hvor man kan få lov til at prøve nogle forskellige.

Holder man godt ved sit kamera, så er glæden samt lysten til at stå længere tid og fange det rigtige motiv væsentlig større. Dette punkt er mest aktuelt ved et spejlrefleks kamera, dog kan forskellen på et system kamera også være ret stor.

greb (Billed fra Camerasize.com)

Det overstående billedet viser meget godt hvordan forskellige greb kan se ud:

Fra venstre til højre: Canon EOS 70D, Nikon D3300 og Canon Powershot GX 1.

Hænder på mennesker er lige så forskellig som vores højde, så vil altid anbefale at prøve et kamera, eller se om der er nogle tæt på der har et du kan låne en dags tid inden køb.

– Der kan tilkøbes ekstra greb til nogle modeller hvis de mangler, eller at det eksisterende er lille, så dette er også en mulighed der er værd at undersøge.