Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
GoPro udstyr samt nye produkter - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

GoPro udstyr samt nye produkter


GoPro er nok det mest populære action kamera på markedet, og der er nu kommet endnu mere udstyr til ens kamera, der åbner nye muligheder.

GOPRO DUAL HERO_2

GOPRO DUAL HERO SYSTEM

Den første nyhed vi skal kigge på, er GoPro Dual Hero System der gør det muligt at koble 2 stk GoPro HERO3+ Black Edition sammen, og skabe 3D billeder samt film.

Det nye hus kan kun bruges med de nyeste HERO3+ Black Edition, men huset giver tilgengæld en helt række muligheder. Begge kameraer styres sammen, så de kan tænde, slukke osv på præcis samme tidspunkt.

GOPRO DUAL HERO_4

Man kan bruge huset til at filme med det ene kamera, samt optage film med det andet på samme tid. Ellers er den største feature mulighed for at skabe 3D billeder samt film ved hjælp af “GoPro Studio” der kan hentes gratis.

GOPRO DUAL HERO_5

Med til GoPro Dual Hero huset følger der 2 par 3D briller samt 2 par “Curved + Flat Adhesive” monterings fødder.

Ønsker man at dykke kan dette nye dual hus også klare dykning ned til 60 meters dybde, så man får virkelig mulighed for at udforske alle områder.

Prisen på 1500 kr samt 2x GoPro Hero3+ BE løber selvfølgelig op, men man får bestemt også nogle helt nye muligheder for film samt billeder.

GoPro DIVE FILTER_1

GoPro DIVE FILTER

De nye GoPro Dive Filters kan monteres både på deres nye Dual Hero, men også enkelt huse og forbedre farverne under forskellige forhold.

Indtil videre findes de i 2 forskellige farver:

  • MAGENTA DIVE FILTER – Forbedre farver i grønligt vand
  • RED DIVE FILTER – Forbedre farver i blåt vand

Filterne findes til både det alm hus, dykker huset samt det nye dobbelt hus, så det burde være muligt for alle at være med – Denne film viser tydeligt hvor stor forskel et filter kan gøre på farverne, og der er virkelig mulighed for smukke film under vandet.

Priserne starter fra omkring 500 kr, og kan købes her:

GOPRO THE FRAME 2

Ønsker du bare en helt simpelt holder til at montere dit GoPro Hero 3 med uden alverdens features, så er GOPRO THE FRAME 2 løsningen du har kigget efter.

GOPRO THE FRAME 2Som overstående billede viser er det en ganske simpel ramme, der passer til samtlige GoPro modeller på markedet. Der er stadig fri adgang til samtlige porte samt knapper på kameraer, og men får mulighed for alle monterings muligheder.

Man får altså ikke et dykkerhus ned til 60 meter eller lign, men til små 300 kr forventer man næppe dette alligevel – Så mangler du den helt simple holder til dit GoPro kan ” THE FRAME 2″ være en god mulighed.

GoPro DIVE HOUSING

Skal du ned og dykke på de store dybder hvor at dit GoPro Hero 3+ ikke kan klare det, så er det nye Dive Housing et ekstra kig værd.

GoPro Dive House

Det nye dykker hus passer til både HERO3 og HERO3+ og kan klare helt ned til 60 meters dybde hvor der virkelig er højt tryk, og du kan stadig nemt betjene dit kamera.

Prisen ligger på omkring 450 kr, og så er der ellers rig mulighed for at udforske det store dybe hav.

GOPRO BLACKOUT HOUSING

Ønsker du at kunne filme lidt mere diskret og gemme både det sølv farvet GoPro Hero hus samt de forskellige LED, så har de lige lanceret deres “Blackout Housing”.

GOPRO BLACKOUT HOUSING

Det passer til alle HERO3 og HERO3+ modeller, og den matte sorte overflade skjuler både sølv farven på ens kamera, men reflektere heller ikke lys der kan forstyre under optagelser.

Ønsker man at dykke med dette hus kan det klare ned til 40 meters dybde – Prisen er holdt under 400 kr, og det kan købes ved Dustinhome her:

GoPro – En verden af muligheder

GoPro er ikke uden grund et yderst populært valg når der skal købes nyt action kamera, og med de seneste lanceringer så har man kun fået endnu større muligheder end tidligere.

Man kan nu tage sit GoPro Hero 3+ med ned på 60 meters dybde, mulighed for at optage i 3D  samt få bedre undervands billeder med de nye filtre.

1783570

Ens GoPro kamera kan heller ikke længere bare monteres på ens hjelm, men der er mulighed for langt mere, hvor at overstående armbånds holder kan købes her.

GOPRO LCD TOUCH BACPAC HERO3+Har du købt et af de lækre GoPro Hero3 eller 3+ modeller og savner at have en LCD skærm på bagsiden hvor du kan se dine optagelser, er dette selvfølgelig også muligt at tilkøbe.

Det kan nemt kobles til og fra alt efter hvor kompakt man ønsker sit kamera, og det er en touch skærm for at gøre det ekstra nemt – LCD skærmen kan købes her.

GoPro Battery

Vi du lave nogle lange lækre time-laps film, men føler ikke at du har lang nok batteri tid ? – Så kan du naturligvis også købe et ekstra batteri og montere på bagsiden af dit HERO3+, og nyde at kunne filme i endnu længere tid, uden af være afhængig af en lader – Køb her.

Mulighederne med GoPro er virkelig store, så ønsker du at komme igang med at optage spændende film under alle forhold er der flere GoPro Hero3 modeller på markedet alt efter dine krav og penge pung.

Og uanset om du har købt eller er igang med at købe et GoPro kamera, kan du se mere omkring det store udvalg af udstyr her:

Så blev inspireret inde på Youtube, og ellers overvej hvilke film du gerne vil udfordre dig selv med – Held og lykke herfra Kameravalg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *