Din foretrukne kamera side!

Garmin VIRB – Konkurrent til GoPro


Når man snakker om et action kamera samt video kamera ender man ofte på GoPro, men dette vil Garmin prøve at lave om på.

Garmin_1Herhjemme er Garmin især kendt for deres navigation, men de har også lavet militær udstyr i lang tid, og må siges at være et stærkt brand der tager kampen op med GoPro.

Det er et 1080p 30fp video kamera, der også kan optage i 720p ved 60fps hvis man ønsker. Der bliver 2 forskellige udgaver, nemlig VIRB samt VIRB Elite, og må sige at de virkelig ser lækre ud. Det medfølgende hus er IPX-7 godkendt, hvilket betyder det kan klare 1 meters dybde i 30 min, og ellers er det muligt at tilkøbe et dukker hus.

Garmin_2

Udover Wi-Fi, accelerometer og GPS er det også gjort muligt at tilkoble sensorer til fx hjerterytme og fartsensor for at kunne optage ens ydelse på cyklen live under optagelserne.

Det understøtter 64GB hukommelses kort, og med en optage tid på hele 3 timer er der virkelig mulighed for at fange nogle øjeblikke. Garmin VIRB vil lande på markedet i oktober, hvor den alm udgave vil koste £270 samt Elite £350.

button(8)

Kilde. Pocket-lint.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363