Din foretrukne kamera side!

DJI Phantom – Film i et nyt perspektiv


Droner er blevet populære som aldrig før, og man får pludselig mulighed for helt nye perspektiver til sine film og billeder som privat person.

Phantom-FC40-6

Når du optager film eller tager billeder er man begrænset af hvor man står henne, men med en drone får man pludselig mulighed for et helt nyt perspektiv fra luften, noget der tidligere var forbeholdt de proffessionelle.

DJI Phantom findes i forskellige modeller alt efter dine krav og behov, dog vil man få en kvalitets drone uanset hvilken model.

Det er muligt at komme igang for kun 3500 kr med DJI Phantom FC40, der også har et 720p kamera med i prisen, og så er man altså igang og klar til at filme og tage billeder.

Kræver man lidt mere er der også muligheder for at montere sit GOPRO HERO3 + BLACK EDITION på en DJI Phantom og filme i 4k kvalitet.

Overstående film er lavet med en DJI Phantom drone hvor der er monteret et GoPro Hero 3 Black kamera på, og giver altså nogle unikke billeder af Island set fra oven.

Eller som her hvor en DJI Phantom flyves henover en aktiv vulkan, billeder som man ikke vil kunne opnå fra jorden og hvor man måske ikke vil risikere en helikopter eller har budgettet hertil.

Alle de overstående film er næppe noget man opnår i løbet af de første flyvetimer, men viser virkelig hvilke muligheder man har med en DJI Phantom og et GoPro kamera.

Har du selv en Drone uanset hvilken og har taget nogle fantastiske billeder eller film er du meget velkommen til at ligge en kommentar og dele med os andre.

Uanset hvilken model af DJI Phantom du har set dig varm på, kan de købes ved DanDrone.dk samt du vil kunne få præcis den vejledning du har brug her.

button(1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3363