Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Dpreview`s læsere kårer årets gadgets 2013 - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Dpreview`s læsere kårer årets gadgets 2013


Inden jul spurgte Dpreview sine læsere om deres favoritter i 2013 inden for forskellige kategorier, og efter mere end 30.000 stemmer er vinderne nu fundet.

TS590x442Der er blevet fundet de bedste produkter i 5 forskellige kamera kategorier, og vi skal kigge på dem alle – Den første er:

Sigma 18-35mmBest Lens of 2013 – Winner: Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM | Art

Den nye Sigma 18-35mm F1.8 der for nyligt blev lanceret modtog over 1/4 af alle stemmerne inden for bedste objektiv, og har også modtaget stor ros langt de fleste steder.

Nogle vil mene at 18-35mm er et lidt begrænset zoom område, men man får altså også et super skarpt F1.8 i hele området, og med en pris på under 6000 kr er det inden for rækkevidde ved mange folk. Det er lavet til APS-C der virkelig er blevet taget seriøst med dette lækre objektiv, og findes også i flere forskellige mounts:

button(9)

RX100IIBest Enthusiast Zoom Compact of 2013 – Winner: Sony Cyber-shot RX100 II

Inden for kompakt zoom kamera vandt Sony RX100 II med en stor margen, og fik over 38% af samtlige stemmer i denne kategori. Forgængeren der stadig kan købes nemlig RX100, har længe været kendt som kongen af kompakt klassen, og denne nye udgave forbedre kun tingene.

Sensoren er stadig på 1″ men er blevet bedre til at håndtere lav belysning, der er kommet Wifi samt NFC og så kan skærmen bagpå også vippes ved RX100 II.

button(9)

OM-D_E-M1Best Mirrorless Interchangeable Lens Camera of 2013 – Winner: Olympus OM-D E-M1

Olympus vandt kategorier for spejlløse kamera`er med deres highend OM-D E-M1 der også er blevet rost næsten overalt hvor det er blevet testet.

Man får virkelig også et kamera der kan følge med det meste på markedet, med adskillige drejehjul for nemt at justere sine indstillinger, elektronisk søger, Wifi og 5 akslet billed stabilisering.

Udover alt dette har det også 60 pakninger der gør dette kamera vejrforseglet og det kan også klare ned til minus 10 grader – Prisen ligger i den høje ende for mange, men man får virkelig også et kamera i topklassen.

button(9)

X100SBest Fixed-lens Compact Camera of 2013 – Winner: Fujifilm X100S

Med næsten halvdelen af stemmerne i sin kategori vandt Fujifilm X100S en overbevisende sejr inden for bedste kompakt kamera med fast objektiv, en mening mange reviews efterhånden også har delt.

Med en APS-C størrelse sensor på 16 Megapixel og et lysstærkt fast 23mm F2 kombineret i et retro kompakt hus er X100S virkelig blevet en favorit blandt mange, især inden for street fotografering.

Udover en 2,8″ skærm på bagsiden har Fujifilm X100S også både en elektronisk samt optisk søger man kan skifte mellem. Prisen er oppe omkring de 9000 kr hvilket er en del for et “kompakt” kamera, men dette er også klasser bedre end hvad man forbinder med denne kategori.

button(9)

K3_123Best DSLR / SLT of 2013 – Winner: Pentax K-3

Inden for spejlrefleks vandt Pentax K-3 en stor sejr med over 30% af stemmerne, et mærke man ikke ser ret meget til herhjemme. Selvom Pentax ikke er et kæmpe brand herhjemme giver Pentax K-3 bestemt konkurrence til de andre mærker, hvor K-3 bruger en 24 Megapixel APC-C sensor samt levere op til 8.3 billeder i sekundet.

Udover en fremragende ISO ydelse er det vejrforseglet hus der også kan klare minus grader bestemt et punkt som Pentax er kendt for at lave fremragende.

button(9)

Kilde. Dpreview.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *