Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Bedste spejlrefleks kamera - 2014 - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Bedste spejlrefleks kamera – 2014


Pocket-lint.com har igen opdateret en af deres populære lister, og vi skal kigge på de bedste spejlrefleks modeller på markedet i 2014.

spejlrefleksDenne liste kan bruges som et godt udgangspunkt hvis man ikke kender markedet, og ønsker sig at skabe et hurtigt og godt overblik. Listen kan selvfølgelig ikke repræsentere det enorme marked, men vil tage nogle af de bedste inden for bestemt kategorier.

Bedste begynder spejlrefleks kamera

Det første vi skal kigge på er deres “Best entry-level DSLR”, som er for dem der vil ind på spejlrefleks markedet, og ikke har den store erfaring samt budget til at smide en formue – Vinderen er Nikon D3200.

NikonD3200Nikon lancerede godt nok deres helt nye Nikon D3300 tidligere i år, men det ændre ikke ved at Nikon D3200 stadig er et super godt kamera, og især når man også ser på prisen.

Den store 24 Megapixel APS-C sensor er bestemt ikke bagefter konkurrenterne, og billed processoren er deres EXPEED 3. Med 4 billeder i sekundet er det måske ikke det hurtigeste på markedet, men stadig rigeligt fint til hvad de fleste kommer ud for at skulle fange.

Med en pris på under 2700 kr for huset og en anmelder rost guide funktion er Nikon D3200 et super kamera dem der vil ind på markedet.

button(9)

Bedste kompakte spejlrefleks kamera

En ting mange ikke bryder sig om ved et spejlrefleks er ganske enkelt den fysiske størrelse, og derfor har de også fundet “Best small scale DSLR”, hvor at Canon EOS 100D vinder.

Canon100D

Canon 100D kom på markedet sidste år, og skiller sig primært ud ved ganske enkelt at være utrolig lille når man ser på andre spejlrefleks modeller på markedet.

Det benytter deres gennemtestet 18 Megapixel APS-C sensor, en DIGIC 5 billedprocessor og kan levere 4 billeder i sekundet. Kombineret med en touch skærm til nem betjening, har de altså virkelig pakket meget ned i det lille hus, til dig der ikke vil slæbe på noget stort.

Det har også vundet en “Gold Award” ved Dpreview.com – Læs testen her.

button(9)

Bedste mid level spejlrefleks kamera

Går vi op i pris finder vi deres “Best mid-level DSLR”, hvor at det er Canon 70D der løber med sejren.

Canon EOS 70D

Canon 70D er efterhånden blevet rost stort set alle steder, og især deres Dual Pixel AF system har virkelig gjort at det har slået sig fast som en super all arounder.

Med en ny 20.2 Megapixel APS-C sensor, en DIGIC 5+ billed processor og 7 billeder i sekundet følger dette med stort set alle APS-C kameraer på markedet. Det har også indbygget Wifi, og skærmen bagpå kan drejes stort set på alle leder, samt derudover også er en touch skærm.

Så mangler du et Canon kamera i den seriøse ende der især levere super film kvalitet, så kig nærmere på Canon 70D.

button(9)

Bedste entry level full frame spejlrefleks kamera

Vil man lege med de seriøse spejlrefleks modeller kommer man ikke uden om en full frame sensor, og her vil Nikon D610 være et super valg.

NikonD610

Nikon D610 benytter en 24 Megapixel FF sensor, levere 6 billeder i sekundet samt et vejrforseglet hus der kan holde støv og regn ude.

Det erstatter det ældre Nikon D600, og selvom der ikke er en kæmpe forskel, levere Nikon D610 FF kvaliteten til en pris der gør det muligt for mange at starte.

button(9)

Dette er bare et lille udpluk af listen, hvor de resterende kan ses herunde, samt også i kilden for at læse deres forklaring til de forskellige valg.

Nu har du forhåbentligt fået et lille overblik over det store markedet, og som altid er du velkommen til at smide en besked under “Kontakt” hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

– Best all-round bargain DSLR: Pentax K-30

– Best high-resolution DSLR: Nikon D800

– Best DSLR for movie capture: Sony Alpha A99

– Best enthusiast full-frame DSLR: Canon EOS 5D Mark III

– Best enthusiast full-frame DSLR: Nikon Df

– Best professional DSLR: Canon EOS 1D X

– Best professional DSLR: Nikon D4S

Kilde. Pocket-Lint.com

En kommentar
  1. Martin Lundsberg

    december 27, 2016 at 8:41 pm

    Hej. Jeg har brug for hjælp til et kamara. Jeg har brug for følgende : jeg fotografer ofte natur, dyr, fugle, heste i løb og blomster, både på afstand og tæt på. Jeg er ikke typen på portræt af mennesker, derfor ikke et ønske.
    Hvad skal jeg vælge ? Prisen har ikke betydning, men det betyder meget for mig at jeg får et kniv skarb oplevelse.
    Håber i kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *