Din foretrukne kamera side!

Bedste kompakt kameraer 2013


Hjemmesiden Pocket-lint.com har netop givet deres bud på hvad de bedste kompakte kameraer på markedet pt er, og vi vil kigge på en række af dem.

samlet_1

Bedste vandtætte kamera – Panasonic Lumix FT5

Der er efterhånden mange af disse hårdføre kompakt kameraer på markedet, men valget som det bedste allaround er faldet på Panasonic Lumix FT5, hvilket også har rigtig mange ting der taler for sig.

Panasonic Lumix FT5

Ved første øjekast ligner det næsten en lille mursten, men Panasonic Lumix FT5 er også et ganske robust kamera når man læser hvad det kan klare:

– Vandtæt ned til 13 meter
– Stødsikker, og kan klare fald fra 2 meter
– Beskyttet mod at støv trænger ind
– Kan klare tryk op til 100 kilo
– Kan klare frost ned til -10 grader.

Dette er en hel del mere end hvad dit almindelige Canon Ixus eller lign kamera vil kunne overleve uden at brokke sig en del. Det er udstyret med en 16,1 Megapixel sensor samt 4,6x optisk Zoom og der er mulighed for op til 10 billeder i sekundet (Max 7 billeder pr serie).

Udover film i Full HD, er det udstyret med features som både Wifi samt NFC, men også GPS der kan lade dig se din rute, samt præcis hvor dine billeder er taget. Det er altså ikke uden grund at dette kamera vandt en “TIPA Award 2013“.

button(8)

Bedste superzoom – Panasonic Lumix FZ200

Når man ønsker at komme tættere på tingene, så kunne Panasonic Lumix FZ200 som de anbefaler være et godt bud på dette.

Panasonic Lumix FZ200

FZ200 er med 23x optisk zoom ikke det med mest zoom på markedet, men med en blæde på F2.8 hele vejen ud til de 600mm så er dette langt bedre end hvad de fleste konkurrenter kan klare.

Det er udstyret med en 12,1 Megapixel sensor der giver mulighed for op til 12 billeder i sekundet, samt optage film i slow motion med hele 120 fps.

Et rigtig lækkert zoom kamera, hvor der ikke kun er fokuseret på at få presset mest optisk zoom ind i huset, men at bevare billedet kvaliteten når man skal helt tæt på.

button(8)

Bedste entusiast kompakt kamera – Sony RX100

Der er flere bud i denne katogori, men Sony RX100 er som altid et rigtigt solidt bud, som man aldrig vil gå galt i byen med.

Sony RX100

Mange har i lang tid haft RX100 som kongen af kompakt kamera klassen, og med en stor 1″ Sensor i det kompakte hus har det ikke været uden grund. Efterfølgeren RX100 II er kommet på marked, men ser man på prisen der kun er faldet efter den nye udgave kom, så vil dette stadig være et yderst attraktivt kamera at investere i.

Når der zoomes held ind stiger blænden godt nok til f4.9 hvilket er en del, men når man vil kombinere en stor sensor, zoom og kompakt hus vil dette give noget kompromis.

button(8)

Resten af den spændende liste kan ses i kilden (Denne artikel vil også blive opdateret med flere)

Kilde. Pocket-lint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3343