Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Bedste kompakt kamera - 2014 - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Bedste kompakt kamera – 2014


Står du og kigger på et kompakt kamera, så har Pocket-lint.com netop opdateret deres bud på de bedste i 2014, og der er rigtig mange lækre forslag til stort set alle.

BedsteKompaktKamera_1Markedet for kompakt kameraer er kæmpe stort, og det kan være meget svært at overskue hvilke modeller man skal kigge efter. Til dette formål er denne liste super god til at læse omkring forslag man måske ikke selv kender, og derved købe det helt rigtige – Vi vil se på et udvalg af listen.

Bedste “gør det hele” kamera:

I deres “Best do-it-all compact cameras” bliver der kigget på et kamera der har hele pakken både inden for features, zoom osv, og her bliver PANASONIC LUMIX DMC TZ40 anbefalet.

Panasonic_TZ40Selvom at Panasonic TZ40 er fra sidste år, er det svært at finde så meget negativt at sige om dette kamera, når man sammenholder hele pakken. De primære features er:

 • 24-480mm objektiv (20x optisk zoom)
 • 18.1 megapixel sensor 1/2.3″
 • 5 Akslet billed stabilisering
 • Indbygget Wifi, NFC samt GPS
 • 3″ LCD touch skærm
 • 10 billeder i sekundet

Det er svært at finde nogle ting der mangler, for med både Wifi, NFC samt GPS er det bedre udstyret end mange helt nye modeller. Det store 24-480mm zoom område vil være rigeligt for de fleste, og kombineret med det kompakte hus vil dette være et super rejse kamera for rigtig mange.

Tager man hele overstående pakke og kombinere med en pris på lige omkring 1800 kr, er der ikke meget dårligt at sige omkring Panasonic TZ40 – En optimalt pakke for rigtig mange.

TZ40

Bedste lomme kamera

Betyder størrelsen virkelig meget for dig er deres bud under “Pocket power” der hvor du skal kigge, og her anbefaler de Canon Powershot S120.

CanonS120Selvom Canon S120 er et kompakt kamera i den helt lille ende størrelses mæssigt, formår de virkelig at få plads til meget i det lille hus.

 • 12.1 Megapixel CMOS Sensor
 • Digic 6 billed processor
 • 24-120mm F1.8-5.7
 • 3″ LCD Touch skærm samt Wifi
 • Full HD film op til 60 fps
 • 9.4 billeder i sekundet

Man får ganske vist ikke 20x optisk zoom i det lille hus, men blænden starter ved F1.8 hvilket giver mulighed for billeder selv under mørke forhold.

Wifi samt touch skærm er der også blevet plads til, og med næsten 10 billeder i sekundet samt Full HD film med hele 60 fps er der rigeligt med muligheder at udforske.

Prisen ligger omkring 3300 kr, men ønsker du et avanceret kamera der kan være i stort set alle lommer, vil Canon Powershot S120 være et kig værd.

S120

Bedste avanceret / entusiast kamera

Selvom at Sony RX100 blev lanceret tilbage i 2012, er det stadig svært at finde en liste omkring de bedste kompakt kameraer uden at nævne det.

RX100Ved Sony RX100 handler det ikke så meget omkring features som wifi eller nfc som det ikke har, men ganske enkelt om sensor størrelse.

 • 1″ 20.2 Megapixe CMOS
 • 28-100mm objektiv – F1.8-F4.9
 • 10 bileder i sekundet (Burst mode)
 • 3″ LCD skærm
 • Hus i aluminium

Man må altså “nøjes” med det der svarer til 3.6x optisk zoom, men sensoren på 1″ er også 4 gange så stor som de 1/2.3″ man finder i de fleste kompakt kameraer.

Den store sensor findes ikke meget bedre når vi snakker et så kompakt kamera hus. Selvom der er kommet et nyt Sony RX100 MII, har det kun gjort det “gamle” RX100 mere attraktivt pga at prisen er faldet til 3200 kr.

RX100

Så står man og kigger på nyt kamera kan den fulde liste ses i kilden, og ellers er dette nogle af de andre spændende de har på deres liste.

Kilde. Pocket-lint.com

3Kommentare
 1. Claus Dittrich

  juni 14, 2014 at 1:37 pm

  Hej
  Tillykke med den nye site – det trængte vi til her i DK. Kan se at du bruger dustin som affiliate ? Giver det noget ? (bare rolig, jeg har IKKE tænkt mig at starte en konk. kamera site – men noget helt andet og betydelig mindre)
  Fedt WP theme du har valgt – har du tænkt dig at bruge reviews med tiden (schema.org,microformats)?
  Hilsen Claus

 2. Henrik Kristensen

  juni 14, 2014 at 1:47 pm

  Hej Claus

  Mange tak for svaret – Sitet har ikke ret meget indtægt, og alt går til drift samt reklame på siden, og med tiden få flere reviews online. Der arbejdes i baggrunden med at få flere partnere, pt har Dustinhome.dk dog et godt udvalg + en tryg forhandler.

  Omkring reviews arbejdes der på at få stillet dem lidt bedre op end den nuværende løsning, men eftersom at siden er et hobby projekt tager tingene en smule tid.

  Glad for at høre at den er brugbar og der arbejdes stadig på at få tilføjet langt mere information.

  Mvh Henrik

 3. Johnd486

  august 9, 2014 at 5:49 pm

  A big thank you for your article.Thanks Again. Great. bebcgdeeebec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *