Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Batteri - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Batteri

For langt de fleste vil man næppe opleve at løbe tør for strøm så længe man kun bruger det til lidt hygge billeder, og man har nem adgang til fx et USB stik eller stikkontakt.

Men skal man ud og rejse og ikke lige har mulighed for at lade op kronisk, kan et ekstra batteri være en god ting at overveje.

Et eksempel kunne være en rejse som jeg selv var på nede i Tunesien. Der havde jeg mit Sony A200 med, og havde tilmeldt mig en tur på 3 dage, hvor man skulle se Sahara og lign steder.

Batteri greb

Der var der ikke altid lige en stikkontakt i nærheden af, og oplevede selv at have glemt en enkelt nat at lade op, og så var et ekstra batteri guld værd. I sådan situationer kan man ikke bare lige tage sin cykel ud for at tage de billeder dagen efter, og man vil ærgre sig over at miste dem grundet manglende strøm.

Et nye originalt batteri kan ved nogle producenter være en dyr affære, og personligt købte jeg selv en billig model der ikke var original. Har skulle bruge det 3 gange, så har ikke de store krav til at det holder til 500 opladninger, men det har bestemt været pengene værd.

Overstående er et eksempel på prisforskellen der kan være mellem et originalt samt uoriginalt.