Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wpse9870_parse_request() expected to be a reference, value given in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Anbefaling - Super Zoom - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Anbefaling – Super Zoom

Kamera markedet er hele tiden i udviklet, samt dette kun er et lille udpluk af det kæmpe store markedet – Du er derfor altid velkommen til at spørge mig omkring det nyeste, hvis du har specielle krav eller generelt ønsker hjælp – Du kan sende en besked under “Kontakt


 PANASONIC DMC-FZ72 – 60x zoom

Panasonic DMC-FZ72 er for dem der ønsker at have muligheden for at komme helt tæt på, og med 60x optisk zoom er der bestemt rig mulighed for dette. Zoom området starter helt nede fra 20mm vidvinkel og hele vejen op til 1200mm omregnet til 35mm, hvilket må siges at være et kæmpe arbejdsområde.

PANASONIC LUMIX DMC-FZ72Sensoren er på 16.1 Megapixel, og det kan også optage film i 1080p kvalitet som de fleste på markedet idag. Der er en indbygget elektrisk søger, flash, 3″ skærm på bagsiden der kan vippes samt en hot shoe til at montere en større blitz hvis det er nødvendigt.

Ved høj ISO vil man opleve støj grundet den relativt lille sensor, men holder man zoom område, features samt pris sammen er det bestemt et spændende kamera for rigtigt mange.

button(8)


 FUJIFILM FINEPIX S1 – Vejrsikret

I starten af 2014 blev Fujifilm Finepix S1 lanceret, og er det første super zoom (bridge) kamera der er vejrsikret – Over 70 punkter er blevet sikret så du ikke skal bekymre sig om hverken sand eller lidt regn, en feature man normalt kun ser i dyre spejlrefleks eller system kameraer.

FUJIFILM FINEPIX S1_1

Sensoren er en BSI-CMOS på 16.4 Megapixel der sammen med en hurtig processor kan klare helt op til 10 billeder i sekundet. Zoom området er imponerende 24-1200 mm der svarer til 50x optisk zoom.

Derudover har det også en avanceret 5-akslet billed stabilisering, Wifi, skærm der kan vippes i alle retninger og elektronisk søger så der mangler ikke noget i dette lækre zoom kamera.

button(8)


PANASONIC LUMIX DMC FZ-200 – Lysstærkt objektiv

Hvis du kan “nøjes” med 24x optisk zoom er Panasonic FZ-200 rigtig spændende, hvor du får et lysstærkt objektiv i hele zoom området.

FZ200_1Sensoren er en 12.1 Megapixel 1/2,3″, og objektivet svarer til 25-600mm hvor at man har fast F2.8 i hele området, og derved langt mere lysstærkt end andre modeller.

Der kan tages 12 billeder i sekundet, og ved film optagelse i 720p kan man filme i 120fps slowmotion.

button(8)