Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Anbefaling - Tripod - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Anbefaling – Tripod

HAMA STAR 61 – Tripod til under 200 kr

Ønsker man en tripod der måske ikke skal bruges ret tit og ens budget ikke er stort, så kunne HAMA STAR 61 der koster under 200 kr være et hæderligt bud.

hama

Det vejer 1200 gram og har en opslået højde på maks 150 cm samt det måler 60 cm når det er foldet sammen, og klar til at smide i den medfølgende taske.

Det er opgivet til at kunne bære 3kg, og man skal ikke forvente markedet bedste tripod eller den nemmeste at stille op, men til under 200 kr kan man næppe forvente disse ting – Til prisen et rigtigt godt bud til dem der måske bare vil lege med en tripod engang imellem – Forvent ikke at det står stille under en storm :)

button(8)

MANFROTTO PIXI – Når størrelsen betyder alt

Manfrotto er næsten lige lanceret deres PIXI, som må betegnes for en yderst kompakt tripod.

Manfrotto-PIXI_1

Det vejer under 200 gram, og når det er slået sammen har det en længde på kun 18,5cm og vil passe i de fleste rygsække uden problemer. Det kan maks bære en vægt på 1 kilo, så ønsker man en tripod til sit store spejlrefleks med tele objektiv på, er dette næppe noget der vil passe godt.

Prisen er dog kun omkring 200 kr, så for de penge får man et virkelig lille bord stativ, der også kan bruges som håndholdt stativ når det er slået sammen.

button(8)

JOBY GORILLAPOD – Når der skal åbnes for mulighederne

Den populære Gorillapod er med tiden udkommet i en næsten uendelig række modeller, lige fra en “Micro” udgave der kan klare 250 gram op til deres “Ballhead X” der tager hele 5 kilos belastning.

slr-zoom-flash

Som dette billed viser har man mulighed for nogle anderledes placeringer, og der findes også udgaver med magnet føder, der kan sidde fast på en lygtepæl eller sugekopper til ruden.

Som filmen viser har de endda udviklet rulleskøjter til denne tripod, så der er virkelig mulighed for at lege med tingene, og med priser der starter fra under 200 kr kan de fleste være med.

button(8)

VELBON DF-50/F – Det populære valg

Ønsker man en lidt bedre kvalitet end Mana Star uden at ville gå langt op i budget, kunne Velbon være et godt sted at kigge.

VELBON_1Benytter selv et Velbon og syntes det er fin kvalitet til de fleste, benene er hurtige at slå ud og folde sammen, samt det 3-vejs hoved fungere ganske fint. Man får ikke et kulfiber let stadig med et kuglehoved på, men til prisen syntes jeg det er et rigtig lækkert køb.

button(8)