Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Anbefaling - Spejlrefleks - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Anbefaling – Spejlrefleks

Kamera markedet er hele tiden i udviklet, samt dette kun er et lille udpluk af det kæmpe store markedet – Du er derfor altid velkommen til at spørge mig omkring det nyeste, hvis du har specielle krav eller generelt ønsker hjælp – Du kan sende en besked under “Kontakt


Nikon D3200 – Det solide begynder kamera

De fleste der måske er nye inden for den store spejlrefleks verden er ofte ikke vilde med at smide en formue efter deres nye kamera, men der findes også rigtig gode bud til billige penge. Nikon D3200 er et rigtigt godt bud på et solidt kamera,  der sammen med et 18-55mm objektiv eller 18-105mm vil være et godt startpunkt for mange.

D3200Med en 24 megapixel sensor Fuld HD film optagelse med et vælg af manuelle funktioner, 3″ skærm med 921.000 punkter, 4 billeder i sekundet og en lækker guide funktion i menuen er dette kamera absolut pengene værd.  Ønsker man WIFI funktionen som nogle af de helt nye modeller har er det muligt at tilkøbe deres WU-1a adapter der også fungere sammen med ens Android enhed. Nikon er også en af de helt store producenter på spejlrefleks markedet hvilket giver en utrolig mange muligheder for objektiver, også fra andre leverandører.

button(8)


Canon EOS 70D – Entusiast kamera

Canon 70D er et nyt entusiast kamera fra Canon der virkelig er blevet opgraderet iforhold til tidligere modeler, især når vi ser på film optagelse.

En sensor på 20,2 Megapixel, 9 billeder i sekundet, en 3″ touch skærm der kan vippes, ISO 12800 og deres helt nye Dual Pixel CMOS AF der især forbedre ens film optagelser markant.

70D_1

Udover de nyeste features og høj kvalitet får man også et kæmpe udvalg af objektiver til Canon, også på brugt markedet.

button(8)


NIKON D7100 + AF-S DX 18-105mm + 50mm

Ønsker du et highend kamera og bare gerne vil have det hele som en samlet pakke, kan dette lækre Nikon D7100 være løsningen for dig.

NikonD7100_1Her får du et semi pro kamera med en 24,1 Megapixel DX sensor, der ikke benytter optisk lavpasfilter så du får alle detaljer med i dine billeder.

Man har mulighed for at benytte 2 SD kort og med et top display er der tale om et kamera i top klassen. Med i dette kit er deres 18-105mm der er et af de mest roste kit objektiv, samt en lysstærk 50mm F1.8 prime. Taske og hukommelses kort følger også med, så du har udstyret til at tage topbilleder straks efter køb.

button(8)