Warning: Use of undefined constant list_fieldtype - assumed 'list_fieldtype' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 445

Warning: Use of undefined constant list_textformat - assumed 'list_textformat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 446

Warning: Use of undefined constant format_text - assumed 'format_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kameravalg.dk/public_html/wp-content/plugins/komper/komper.php on line 447
Anbefaling - Monopod - Kameravalg.dk
Din foretrukne kamera side!

Anbefaling – Monopod

MANFROTTO MONOPOD MMC3-01 – Kompakt og pris billigt

Manfrotto har med deres monopod serie en kæmpe del af marked for monopods, og deres MMC3-01 hører til i den kompakt ende af udvalget.

monopod lille

Det er lavet ud af aluminium hvilket er med til at give en samlet vægt på knap 300 gram. Benet består af 5 sektioner, der kan justeres fra 39cm og op til 145,5cm i højden.

Maks belastningen er dog kun på 1,5 kilo så man skal tænke over hvilke objektiver eller kamera man benytter hertil.

button(8)

MANFROTTO MONOPOD 681B – Til det tungere grej

Manfrotto 681B kører til deres professionel serie, hvilket viser sig på nogle tydelige punkter.

monopod stor

Denne model er også lavet i aluminium, med en vægt på 0.8 kilo og en længde på 65 cm når det er slået sammen. Det kan skydes ud til 161 cm, men kontra den lille model længere oppe, kan dette bære hele 12 kilo hvilket er en massiv forskel – Her har man mulighed for at smide ens store spejlrefleks + tele objektiv på uden problemer.

button(8)

Manfrotto 234 – Hovedet til din monopod

Som den opmærksomme læser vil ligge mærke til er det ikke noget “hoved” på de 2 overstående monopods, men kun mulighed for at skrive ens kamera direkte på i bunden. For at ændre dette og give flere muligheder skal der tilkøbes et hoved, som kunne være Manfrotto 234.

846639

Dette hoved er af aluminium med en vægt på 270 gram, samt en maks belastning på 2,5 kilo. Man skal holde øje med vægten når dette monteres på de større modeller af “MONOPOD”, men det giver også en langt større frihed kontra benet alene.

button(8)